Våra Lärare

Pär Krutzén

PerÖvergripande ansvarig för MediYoga och MediYoga Institutet i Sverige.

E-post:

Mariah Weinehammar

 

Mariah Weinehammar är utbildad inom MediYoga Steg 1 och Steg 2 och utbildar sig för närvarande till MediYoga Terapeut – Steg 3. Hon är även utbildad inom andra yogaformer men har sitt hjärta slår extra passionerat för den specifika och unika yogaform som MediYoga erbjuder.

e-post: miahsyoga@outlook.com

Ewa Hörnfalk Fahlén

Ewa är utbildad MediYoga Terapeut Steg 1-3, och även medicinsk massageterapeut. Hon har en passion för yoga sedan snart 15 år bakåt i tiden med egen träning.

Ewa brinner för att hjälpa människor att utforska sin inre potential; bli en helhet med kropp, sinne och själ – för balans, energi och glädje i livet. Du bemöts med integritet, respekt och kärlek.”

e-post: ewa@peaceoflife.nu

hemsida: www.peaceoflife.nu 

Eileen Wäremo

Eileen Väremo är leg. Fysioterapeut. Hon är utbildad Mediyoga instruktör steg 1 och 2 och i Mediyoga för gravida och kvinnans hormonsystem. Eileen har arbetat i över trettio år med olika former av avspänning, rörelse och andning både som professionell balettdansare och i sitt yrke som fysioterapeut. ” Mediyogan är min stilla lycka och det är en sann glädje att dela den med andra!”. E-Post: eileen.varemo@gmail.com

E-post:  

Ylva Hegardt

Ylva Hegardt är utbildad lärare i MediYoga och har en lång erfarenhet av att arbeta med människor som Leg. sjukgymnast och är idag pensionär.

Ylva vill gärna vända sig till seniorer och ser yogan som en möjlighet att bevara och utveckla vitalitet, hälsa och välbefinnande högt upp i åren.

 

E-post: ylva_hegardt@mac.com

Brita Nordblad

Brita är Leg. sjuksköterska, Leg. barnmorska och är utbildad MediYoga Terapeut Steg 1-3. – Jag är övertygad om att människor kan få hjälp av mediyoga i olika livssituationer och för många åkommor. MediYoga är ett tidlöst och icke åldersrelaterat verktyg för hjälp till självhjälp och fungerar också väl som komplement till till andra insatser. Yoga ger dessutom energi, glädje och ro samt fungerar allt bättre vid regelbunden träning.

Lina Siring

Lina SiringLina Siring är Leg. Sjuksköterska och utbildad i MediYoga Steg 1 och Steg 2 (utbildar sig just nu vidare till MediYoga Terapeut – Steg 3) samt certifierad handledare i Sorgbearbetning. Jag tror på att leva så sant som möjligt. Att våga stanna upp och följa hjärtats röst även i stunder då livet är som svårast. Yogan är ett fantastiskt redskap att möta sig själv på, en hjälp att fördjupa den viktigaste relationen av de alla. Den vi har med oss själva. Det är en sann glädje att få dela med mig av detta fantastiska verktyg och hjälpa människor på resan in i sig själva, där alla svaren väntar. ”Life is not about waiting for the storm to pass. It’s about learning to dance in the rain”. E-post: linasiring@gmail.com 

Ewa Norén

Ewa är legitimerad sjuksköterska och distriktssköterska och har arbetat drygt 30 år i sjukvården framförallt inom hemsjukvård och avancerad sjukvård i hemmet.

Ewas hjärta slår extra mycket för den sköra och sårbara människan, hon har djup tilltro till vår förmåga till självläkning och livskraften som finns både inom och utom oss. Denna tro och en längtan efter att leva livet medvetet och närvarande är hennes ledstjärnor. Ewa har utövat yoga och meditation under många år i livet.

Hon är utbildad inom MediYoga Steg 1 och Steg 2 samt Mindfullnessinstruktör i MIMY (Mindfulness och MediYoga) och MBKT (Mindfulnessbaserad Kognitiv terapi) För närvarande utbildar Ewa sig vidare till MediYoga Terapeut – Steg 3.

Kontakt: ewanoren63@gmail.com